• Altena Installatie Techniek | R&R Totaaltechniek | Lelystad | Domotica

Verlichting

Energie besparen met LED-verlichting

Bouwplannen? Denk dan op tijd na over de verlichting. Zo voorkomt u zichtbare stopcontacten en lelijke bedrading. Samen kijken we naar al uw wensen en stellen we een plan op voor de basisverlichting, functionele verlichting en de sfeerverlichting. Van draad, LED-verlichting tot schakelaar, eventueel gekoppeld aan een domotica systeem. Zo draagt een goed lichtplan bij aan uw comfort.

Door van te voren een lichtplan op te stellen, vergroot u uw woongenot. Het team van Altena komt graag bij u langs om de mogelijkheden te tonen middels demolampen, kleurlichten en type lampen, maar ook up en down lampen, inbouwspotjes en wandlampen. Zodra het basisplan staat, kan gekeken worden naar de huisverlichting voor accenten en sfeer.

Altena Installatie Techniek | R&R Totaaltechniek | Lelystad | Domotica

Verlichting met LED

In een goed lichtplan zijn dimmers, LED-verlichting en domotica niet meer weg te denken. Zet (automatisch) lampen aan en uit, eventueel op afstand. En creëer iedere sfeer die u wilt. Altena Installatietechniek werkt standaard met LED-verlichting. Dimbare LED-verlichting is eenvoudig te koppelen aan domotica. Bovendien zijn kleurverlopen mogelijk.

Hoewel de aanschafprijs hoger is, is een ledlamp 85 procent zuiniger dan een gloeilamp. Ook verbruikt een ledlamp 75 procent minder stroom dan een halogeenlamp. LED-verlichting is vele malen efficiënter in het omzetten van stroom in licht. De kosten worden daardoor op de langere termijn lager, door het lage verbruik en de langere levensduur.

Altena werkt voor LED-verlichting met het merk Philips, een merk dat staat voor garantie en kwaliteit. Inmiddels zijn de ontwikkelingen ook zover, dat LED-verlichting qua sfeer niet meer onderdoet aan gloeilampverlichting.

Laat u informeren over de mogelijkheden.

Wij werken elke
dag aan het huis
van de toekomst

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?